4 Formaggi

      Reacties uitgeschakeld voor 4 Formaggi

4 Formaggi

Recept categorie Gerecht met vis
Porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 citroen
  • 1 stuk dikke vaste vis 1 moot per persoon
  • 50 gr bloem
  • 50 gr boter
  • 1 lepel tomatenpuree
  • 2 dl water
  • PH groentenbouillon
  • Witte wijn
  • kaas Gemalen
  • 150 gr garnalen
  • 150 gr gemengde zeevruchten
  • 250 gr champignons
  • 3 eigelen
  • 1 dl room

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak een blonde roux van boter en bloem
  2. Maak hier een dikke saus van met water en witte wijn
  3. Voeg een beetje PH-bouillon toe
  4. Maak een 2de binding met room en eigelen
  5. Voeg de champignons toe
  6. Leg er de vismoot in en laat 2 minuten pocheren
  7. Roer de vis niet stuk
  8. Doe de garnalen en de zeevruchten erbij en schik in een ovenschotel
  9. Strooi er gemalen kaas over
  10. Zet gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°

Tips / Opmerkingen

1. Gebruik een dik stuk vaste vis 2. Maak een dikke saus 3. Pocheren zonder te roeren