4 Formaggi

      Reacties uitgeschakeld voor 4 Formaggi

 

4 Formaggi

Recept printen
Recept categorie: met vis
Porties: 4
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 citroen
  • 1 stuk vis (dikke vaste vis 1 moot per persoon)
  • 50 gr bloem
  • 50 gr boter
  • 1 lepel tomatenpuree
  • 2 dl water
  • groentenbouillon
  • witte wijn
  • belegen kaas (Gemalen )
  • 150 gr garnalen
  • 150 gr zeevruchten (gemengde )
  • 250 gr champignons
  • 3 ei
  • 1 dl room

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • Maak een blonde roux van boter en bloem
  • Maak hier een dikke saus van met water en witte wijn
  • Voeg een beetje bouillon toe
  • Maak een 2de binding met room en eigelen
  • Voeg de champignons toe
  • Leg er de vismoot in en laat 2 minuten pocheren
  • Roer de vis niet stuk
  • Doe de garnalen en de zeevruchten erbij en schik in een ovenschotel
  • Strooi er gemalen kaas over
  • Zet gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°

Tips / Opmerking

  1. Gebruik een dik stuk vaste vis
  2. Maak een dikke saus
  3. Pocheren zonder te roeren