Aardappel met kaviaar

      Reacties uitgeschakeld voor Aardappel met kaviaar

Aardappel met kaviaar

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vis
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 4 aardappelen vastkokend en bloemig
  • 1 klontje boter
  • Waterkers
  • Snuifje nootmuskaat
  • PH peper
  • Kaviaar naar eigen smaak
  • 1 dl zure room

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de aardappelen gaar
  2. Laat ze eerst opkoken en nadien verder koken op een zacht vuurtje zodat ze zeker niet openspringen
  3. Spoel ze onder koud water
  4. Snij er een hoedje af en haal de aardappel leeg met een koffielepel
  5. Plet de aardappel in een pannetje en voeg de boter, de PH peper en de nootmuskaat toe
  6. Vul de aardappel terug op met het smeuïge mengsel
  7. Neem een bord en leg een bedje van waterkers
  8. Presenteer daar de gevulde aardappel op
  9. Schep de kaviaar er bovenop en giet de zure room erover
  10. Werk af met PH peper

Tips / Opmerkingen

Tips 1. Kook de aardappelen ipv te garen in de oven 2. Gebruik de juiste aardappelen 3. Gebruik geen bieslook 4. De zure room er bovenop scheppen, niet met de aardappel mengen