Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

      Geen reacties op Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

 

Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met vlees/ Varkensvlees
Land van herkomst: België
Van wie is dit recept: breydel.be

Wat gaat er in:

  • Grote aardappel (afh. van aantal personen)
  • Breydelspek ( dik gesneden)
  • Jonge kaas

Hoe maak ik het klaar:

  • Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door.
  • Snij beide helften in partjes.
  • Tussen elk partje sorteert u een sneetje kaas en een lapje Breydelspek (0,7 cm).
  • Het geheel doorboort u met een satéstok of wikkelt u stevig in in aluminiumfolie.
  • Dit kan zowel op de pan als op barbecue gebakken worden.
  • In een mum van tijd klaar en bijzonder origineel en lekker aardappelgarnituur bij uw gerecht of barbecue.