Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

      Geen reacties op Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

 

Aardappelbrochette met kaas en Breydelspek

Recept categorie Barbeque, Gerecht met vlees
Keuken: Belgische keuken
Auteur breydel.be

Wat gaat er in?

  • Grote aardappelen afh. van aantal personen
  • Breydelspek dik gesneden
  • Jonge kaas

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snij een voorgekookte aardappel in de schil in de lengte door.
  2. Snij beide helften in partjes.
  3. Tussen elk partje sorteert u een sneetje kaas en een lapje Breydelspek (0,7 cm).
  4. Het geheel doorboort u met een satéstok of wikkelt u stevig in in aluminiumfolie.
  5. Dit kan zowel op de pan als op barbecue gebakken worden.
  6. In een mum van tijd klaar en bijzonder origineel en lekker aardappelgarnituur bij uw gerecht of barbecue.