Aardappelcurry met Piri-piri saus

      Reacties uitgeschakeld voor Aardappelcurry met Piri-piri saus
Print

Aardappelcurry met Piri-piri saus

Categorie Curry's, Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
Voorbereidingstijd 40 minuten
porties 2 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 350 gr. aardappelen in blokjes gesneden
  • 1 ui gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook fijngehakt
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 1 tl. piri piri saus
  • 1/4 tl. kaneel
  • 1/2 tl. koriander
  • olie
  • zout
  • 1 eetl citroensap
  • 2 eetl peterselie verse fijngehakt

Hoe maak ik het klaar:

  • Bak de ui aan in wat olie.
  • Voeg de knoflook en specerijen toe en bak 2 minuten.
  • Voeg de tomatenpuree toe en bak deze 2 minuten aan.
  • Voeg de citroensap en peterselie toe.
  • Voeg de aardappelen en piri piri saus toe, samen met 1 dl. water en breng aan de kook.
  • Laat de aardappelen op laag vuur in 30 minuten gaar worden.
  • Eet smakelijk!!