Aardappelen, peren en pekelvlees

      Geen reacties op Aardappelen, peren en pekelvlees

 

Print

Aardappelen, peren en pekelvlees

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
porties 4
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 kg. pekelvlees
  • 1 kg. peren kleiperen of pondsperen
  • 1 kg. aardappelen
  • 1 lepel aardappelmeel

Hoe maak ik het klaar:

  • Zet het pekelvlees een nacht in het water, daarna een uur koken in ruim water.
  • Was de peren of schil ze en kook ze 3 uur in het vleesnat.
  • Kook de aardappelen afzonderlijk gaar.
  • Serveer de peren in het vleesnat dat gebonden wordt met een eetlepel koud aangemengd aardappelmeel.
  • Leg het gesneden vlees in het midden van de schaal.

Tips / Opmerkingen

Heeft u een mooie foto gemaakt van dit recept stuur hem mij dan toe.