Aardappelsalade met schaapskaas

      Reacties uitgeschakeld voor Aardappelsalade met schaapskaas

 

Print

Aardappelsalade met schaapskaas

Categorie Gerecht met kaas, Salades
Keuken Duitse keuken
porties 4

Wat gaat er in:

  • 6 midgrootte aardappels
  • 2 tomaten in blokjes
  • ½ komkommer in blokjes
  • 150 gr schaapskaas in blokjes
  • 4 el olijfolie
  • 1 el azijn
  • 1 tl honing
  • 1 tl mosterd
  • 1 kleine rode ui fijngehakt
  • zout & peper

Hoe maak ik het klaar:

Dressing:

  • Olijfolie ,Azijn, honing, mosterd en rode ui
  • mengen en op smaak brengen met zout & peper.

Salade:

  • de aardappelen schoonborstelen en gaar koken.
  • Daarna pellen, afkoelen en in blokjes snijden.
  • Tomaten, komkommer en kaas er door scheppen. 
  • De dressing over de salade gieten, omscheppen en een uur laten intrekken.