Aardappelspiesjes

      Reacties uitgeschakeld voor Aardappelspiesjes

Aardappelspiesjes

Recept categorie Barbeque, Gerecht met groenten
Porties 8
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de krieltjes in water met zout in ± 12 minuten beetgaar en laat ze afkoelen.

  2. Verwarm de olijfolie ± 15 minuten zachtjes met de tijm en de knoflook.

  3. Laat dit afkoelen en bewaar het op kamertemperatuur.

  4. Steek de krieltjes op dubbele spiesjes en rooster ze in ± 10 minuten goudbruin; keer ze halverwege.

  5. Bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met de geurige olie en bestrooi ze voor het serveren met zeezout.

Tips / Opmerkingen

Voor een snellere bereiding is de magnetron heel makkelijk. Prik de schoongeboende aardappel met een vork in. Leg de aardappel op een schone theedoek ± 6 minuten op