Aardappelspiesjes

      Reacties uitgeschakeld voor Aardappelspiesjes

 

Aardappelspiesjes

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met groenten
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 8
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de krieltjes in water met zout in ± 12 minuten beetgaar en laat ze afkoelen.
  • Verwarm de olijfolie ± 15 minuten zachtjes met de tijm en de knoflook.
  • Laat dit afkoelen en bewaar het op kamertemperatuur.
  • Steek de krieltjes op dubbele spiesjes en rooster ze in ± 10 minuten goudbruin; keer ze halverwege.
  • Bestrijk ze tijdens het roosteren regelmatig met de geurige olie en bestrooi ze voor het serveren met zeezout.

Tips / Opmerking

Voor een snellere bereiding is de magnetron heel makkelijk. Prik de schoongeboende aardappel met een vork in. Leg de aardappel op een schone theedoek ± 6 minuten op