Aardbei twisters

      Geen reacties op Aardbei twisters

 

Aardbei twisters

Gemaakt van vers bladerdeeg
Print
Categorie: Gebak, Gerecht met fruit, Taart
Keuken: Nederlandse keuken
Voorbereidingstijd: 15 minuten
Kooktijd: 25 minuten
Totale tijd: 40 minuten
porties: 4

ingrediënten

Bereidingswijze

  • De oven op 200 C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor het gebruik uit de koelkast halen.
  • Meng in een kom de Monchou met de basterdsuiker door elkaar met een lepel.
  • Strijk dit mengsel over het bladerdeeg uit in een dun laagje.
  • Snijd de bladerdeeg in het midden door de helft. Bestrijk 1 helft met de puree van aardbeien.
  • Leg de andere plak bladerdeeg, met de mon chou naar beneden, op de met aarbei besmeerde plak.
  • Snijd in vijf gelijke repen en draai tot twisters.
  • Bak gedurende 25-30 min. goudbruin en gaar in het midden van de oven.
  • Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

Tips / Opmerkingen

Aardbei twisters werkwijze