Aardbeien-Rabarberjam

      Geen reacties op Aardbeien-Rabarberjam

 

Aardbeien-Rabarberjam

Recept categorie Brunch, Lunch, Ontbijt
Keuken: Nederlandse keuken
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1/2 kg aardbeien
  • 1/2 kg rabarber
  • 2/3 kg suiker
  • 1 dl water

schone afsluitbare potten

Hoe maak ik het klaar?

  1. Was de aardbeien en verwijder de kroontjes.
  2. Was de rabarber en snijd de stelen in stukjes.
  3. Doe het water in een pan en voeg het fruit toe.
  4. Laat tot de helft inkoken..
  5. Voeg de suiker toe en lat nog 8 minuten koken.
  6. Vul de potten tot bijna aan de rand en sluit ze met het deksel.
  7. Zet 20 minuten op de kop en laat zo afkoelen alvorens om te draaien.

Tips / Opmerkingen

[bol_product_links block_id="bol_5b7834af90093_selected-products" products="9200000049344864" name="Jam" sub_id="" link_color="22C74E" subtitle_color="000000" pricetype_color="000000" price_color="CC3300" deliverytime_color="009900" background_color="FFFFFF" border_color="D2D2D2" width="250" cols="1" show_bol_logo="1" show_price="1" show_rating="1" show_deliverytime="1" link_target="1" image_size="1" admin_preview="1"]