Afrikaanse couscousburger

      Reacties uitgeschakeld voor Afrikaanse couscousburger

 

Afrikaanse couscousburger

Recept printen
Recept categorie: met rijst/ met vlees
Land van herkomst: Afrika

Wat gaat er in:

  • 2 eetlepels couscous
  • 300 g gehakt
  • ½ shoarmakruiden
  • 1 sjalotjes (fijngesnipperd)
  • 2 takjes munt (in reepjes)
  • peper (versgemalen)
  • 2 eetlepels olie

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • In kom couscous in 50 ml kokend water 6 minuten wellen.
  • In kom rundergehakt, gewelde couscous, shoarmakruiden, sjalot, munt, zout en peper door elkaar kneden.
  • Gehakt in 4 gelijke porties verdelen en tot hamburgers vormen.
  • In koekenpan olie verhitten en hamburgers op matig vuur in 8-10 minuten gaar en bruin bakken, halverwege keren