Ajam masak mosterd

      Reacties uitgeschakeld voor Ajam masak mosterd

Ajam masak mosterd

Recept categorie Gerecht met Kip
Keuken: Indische keuken
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 jonge kip
  • 6 rode lomboks
  • 10 rode uien
  • knoflook
  • 1 theelepel mosterd
  • wat asemwater
  • azijn

Hoe maak ik het klaar?

  1. Maak de kip schoon en snijd hem in stukjes.
  2. Snipper de lomboks, de uien en de knoflook fijn en wrijf ze in de tjobèk tot een boemboe.
  3. Verhit wat olie in een wadjan of koekenpan en fruit de boemboe hierin.
  4. Doe er de stukjes kip, wat asemwater, wat azijn en de mosterd bij en laat de kip in dit sausje zacht koken.
  5. Dit gerecht moet helemaal droog zijn.