Ajam pedis

      Reacties uitgeschakeld voor Ajam pedis

Ajam pedis

Print
Categorie: Gerecht met Kip
Keuken: Indische keuken
porties: 1
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 750 gr kip in stukken
  • 2 gesnipperde rode uien
  • 2 gesnipperde witte uien
  • 1 eetlepel sambal
  • 1 djeroek poeroet blad
  • 1 cm sereh
  • zout
  • 1/4 blok santen
  • 2 dl water
  • 2 eetlepels olie
  • 1 theelepel ketoembar
  • 1/2 theelepel djinten
  • 1 theelepel koenjit
  • 1 theelepel trassi
  • 1 schijfje laos

Bereidingswijze

  • Fruit de fijngemaakte kruiden in de olie.
  • Voeg de kip, de djeroek poeroet, de sereh en de santen toe en kook de kip gaar.
  • Voeg er zo nodig wat water aan toe.