Amandelkoffie

      Geen reacties op Amandelkoffie

 

Amandelkoffie

Stel u een amandeltaart voor, vol met de romigheid van kastanje en de intensiteit van de Arpeggio. Een heerlijke verrassing om te delen!
Print
Categorie: Warme dranken
Keuken: Nederlandse keuken
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 Arpeggio 40 ml van de espresso koffie
  • 25 gr kastanjepasta
  • 40 ml melk
  • 10 ml amandelsiroop
  • 100 ml room
  • amandelschaafsel

BENODIGDHEDEN

Bereidingswijze

  • Meng de room en de kastanjepasta in de kom tot een glad mengsel.
  • Schenk de melk en de amandelsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en warm de melk op.
  • Zet een lungo-kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml). Voeg vervolgens het melkschuim toe aan het lungo-kopje.
  • Bedek als laatste het geheel met de room en garneer met het amandelschaafsel.
  • Geniet ervan