Amandelkoffie

      Geen reacties op Amandelkoffie

 

Amandelkoffie

Stel u een amandeltaart voor, vol met de romigheid van kastanje en de intensiteit van de Arpeggio. Een heerlijke verrassing om te delen!

Recept categorie Warme dranken
Keuken: Nederlandse keuken
Bereidingstijd 10 minuten
Auteur Nespresso

Wat gaat er in?

  • 1 Arpeggio 40 ml van de espresso koffie
  • 25 gr kastanjepasta
  • 40 ml melk
  • 10 ml amandelsiroop
  • 100 ml room
  • amandelschaafsel

BENODIGDHEDEN

Hoe maak ik het klaar?

  1. Meng de room en de kastanjepasta in de kom tot een glad mengsel.
  2. Schenk de melk en de amandelsiroop in uw Aeroccino melkopschuimer en warm de melk op.
  3. Zet een lungo-kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso (40 ml). Voeg vervolgens het melkschuim toe aan het lungo-kopje.
  4. Bedek als laatste het geheel met de room en garneer met het amandelschaafsel.
  5. Geniet ervan