Andijviestamppot III

      Geen reacties op Andijviestamppot III

Andijviestamppot III

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 1 kg aardappelen
  • zout
  • 50 gr boter
  • 250 gr shoarmareepjes
  • 100 gr ongezouten cashewnoten
  • 1 dl melk
  • 800 gr gesneden andijvie koeling
  • 1 theelepel djintan
  • pureestamper

Hoe maak ik het klaar?

  1. Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in kleine stukjes en kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar.

  2. Verhit intussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de shoarmareepjes ± 4 minuten.

  3. Hak de cashewnoten grof.
  4. Verwarm de melk.
  5. Giet de aardappelen af, pureer ze en voeg de melk en de rest van de boter toe.
  6. Schep de andijvie, de shoarmareepjes, de cashewnoten en de djintan door de aardappelpuree.

  7. Lekker met atjar tjampoer.