Andijviestamppot met kalfsworstjes

      Geen reacties op Andijviestamppot met kalfsworstjes

 

Print

Andijviestamppot met kalfsworstjes

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 500 gr aardappelen
  • zout
  • 500 gr andijvie in reepjes
  • 1 grofgeraspte rode paprika
  • 2 partjes perzik blik in blokjes
  • 1/2 theelepel milde kerriepoeder
  • 2 kalfsworstjes

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.
  • Laat de andijvie 5 minuten voor het einde van de kooktijd bovenop de aardappelen meekoken.
  • Stamp de aardappelen en de andijvie grof.
  • Bak de kalfsworstjes, snijd ze in plakjes en schep de plakjes worst door de stamppot.