Andijviestamppot met kalfsworstjes

      Geen reacties op Andijviestamppot met kalfsworstjes

 

Andijviestamppot met kalfsworstjes

Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
Porties 2
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 500 gr aardappelen
  • zout
  • 500 gr andijvie in reepjes
  • 1 grofgeraspte rode paprika
  • 2 partjes perzik blik in blokjes
  • 1/2 theelepel milde kerriepoeder
  • 2 kalfsworstjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.
  2. Laat de andijvie 5 minuten voor het einde van de kooktijd bovenop de aardappelen meekoken.

  3. Stamp de aardappelen en de andijvie grof.
  4. Bak de kalfsworstjes, snijd ze in plakjes en schep de plakjes worst door de stamppot.