Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas

Andijviestamppot met pijnboompitten en kaas

Recept printen
Recept categorie: met kaas/ Stamppot
Land van herkomst: Nederland
Porties: 4
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 zakje pijnboompitten (65 g)
  • 2 rode paprika's
  • 1 eetlepel vloeibare margarine
  • 1 pak aardappelpuree à la minute (180 g)
  • 1 zakje gemalen oude kaas (150 g)
  • 1 zak gesneden andijvie (400 g)

Materialen:

  • pan

Hoe maak ik het klaar:

  • Pijnboompitten in droge pan op laag vuur roosteren.
  • Paprika's schoonmaken, zaadlijsten verwijderen en in reepjes snijden.
  • In pan margarine verwarmen en paprika kort bakken.
  • In andere pan 750 ml water aan de kook brengen.
  • Pan van vuur nemen en al roerend met garde zakjes pureepoeder toevoegen.
  • Pijnboompitten, paprika, kaas en andijvie aan puree toevoegen en alles goed doorroeren.
  • Met zout en peper op smaak brengen.