Andijviestamppot V

      Geen reacties op Andijviestamppot V
Print

Andijviestamppot V

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees, Stamppot
Keuken Nederlandse keuken
porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 1 kg aardappelen
  • zout
  • 50 gr boter
  • 250 gr shoarmareepjes
  • 100 gr ongezouten cashewnoten
  • 1 dl melk
  • 800 gr gesneden andijvie
  • 1 theelepel djinten

Hoe maak ik het klaar:

  • Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in kleine stukjes.
  • Kook ze in weinig water met zout in ± 20 minuten gaar.
  • Verhit intussen de helft van de boter in een koekenpan en bak de shoarmareepjes ± 4 minuten.
  • Hak de cashewnoten grof.
  • Verwarm de melk.
  • Giet de aardappelen af en pureer ze.
  • Voeg de melk en de rest van de boter toe en schep de andijvie, de shoarmareepjes, de
  • cashewnoten en de djintan door de aardappelpuree.
  • Lekker met atjar tjampoer.