Artisjokbodems met warme basilicumdressing

      Reacties uitgeschakeld voor Artisjokbodems met warme basilicumdressing

 

Print

Artisjokbodems met warme basilicumdressing

Categorie Gerecht met groenten
Keyword Vegetarisch
porties 10
Calorieën 70kcal

Wat gaat er in:

  • 40 g cashewnoten ongezouten
  • 2 blikjes artisjokbodems a 400 g
  • 15 g verse basilicum
  • 1 theelepel citroenrasp potje
  • 1 theelepel mosterd
  • 3 eetlepels notenolie
  • 1 dl droge witte wijn

Hoe maak ik het klaar:

  • Cashewnoten in droge koekenpan licht roosteren. Artisjokken onder koud water en droogdeppen met keukenpapier. Basilicumblaadjes van steeltjes halen en in keukenmachine doen. Toevoegen: citroensap, mosterd, olie en wijn. Pureren tot gladde saus. Cashewnoten fijnhakken. Basilicumsaus op laag vuur verwarmen; niet aan de kook laten komen. Cashewnoten door saus roeren en saus op smaak brengen met zout en versgemalen peper. Artisjokbodems vullen met saus. Direct serveren.

Nutrition

Calorieën: 70kcal