Artisjokkenomelet met gedroogde tomaat

      Reacties uitgeschakeld voor Artisjokkenomelet met gedroogde tomaat

Artisjokkenomelet met gedroogde tomaat

Recept categorie Gerecht met groenten
Extra info Vegetarisch
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 3 eieren
  • 2 eetlepels slagroom
  • 25 gram geraspte kaas (pecorino)
  • versgemalen vierseizoenenpeper
  • 1 teentje knoflook geperst
  • 4 gedroogde tomaatjes in reepjes
  • 4 artisjokharten (uit blik) in partjes
  • olijfolie

Hoe maak ik het klaar?

  1. In kan eieren loskloppen met slagroom. 

  2. Kaas en peper naar smaak erdoor roeren. 

  3. In kom knoflook, tomaat en artisjok door elkaar scheppen.

  4. In gourmetpannetje scheutje olie verhitten en artisjokmengsel al omscheppend 3-4 minuten bakken. 

  5. Eimengsel erop schenken en laten stollen.

  6. Pannetje onder gourmetgrill schuiven en ook bovenkant goudbruin laten worden.