Aspergepizza met paddestoelen en mozzarella

      Reacties uitgeschakeld voor Aspergepizza met paddestoelen en mozzarella

Aspergepizza met paddestoelen en mozzarella

Recept printen
Recept categorie: met groenten/ Pizza
Porties: 4
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de oven voor op 200°C..
  • Rol het deeg van 1 pak Pizza en Tomato volgens de aanwijzingen uit en bekleed er een ingevette bakplaat mee.
  • Roer 2 eetlepels fijngesneden basilicum door de saus en bestrijk de deegbodem hiermee.
  • Snijd 250 gr groene asperges in stukken van 5 cm.
  • Verhit 2 eetlepels olijfolie en fruit hierin 1 teentje knoflook uit de pers.
  • Roerbak hierin de asperges 3 minuten en schep ze vervolgens uit de pan.
  • Roerbak dan 150 gr gemengde paddestoelen 2 minuten in de olie
  • Verdeel de stukken asperge en de paddestoelen over de pizzabodem en leg er plakken mozzarella op
  • Bak de pizza 20 minuten in de oven en besprenkel hem daarna met groene pesto.
  • Snijd de pizza in vierkanten en garneer elk vierkant met een basilicumblad