Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

      Reacties uitgeschakeld voor Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

 

Asperges met gekookte tagliatelle en gerookte kip

Print
Categorie: Gerecht met groenten, Gerecht met Kip, Pasta
porties: 2
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 300 gr witte asperges
  • 100 gr gerookte kipfilet
  • 200 gr verse tagliatelle
  • 1 1/2 dl gezeefde tomaten
  • cayennepeper
  • zout
  • 1 eetlepel gehakte bieslook

Bereidingswijze

  • Kook de asperges beetgaar en snijd ze in stukken.
  • Snijd de gerookte kip in blokjes.
  • Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar.
  • Roer de asperges en de kip door de gezeefde tomaten, laat even pruttelen en breng op smaak met 1 mespunt cayennepeper en zout.
  • Schep deze saus op de uitgelekte tagliatelle en bestrooi met bieslook.
  • Garneer eventueel met wat aspergekopjes.