Asperges met ham, ei en krieltjes

      Geen reacties op Asperges met ham, ei en krieltjes

 

Asperges met ham, ei en krieltjes

Recept categorie Gerecht met ei, Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
Porties 4 personen
Auteur Miele.nl

Wat gaat er in?

  • 24 asperges AA geschild
  • 400 gram krielaardappels gewassen
  • 4 eieren
  • 125 gram roomboter
  • 320 gram boerenachterham
  • ½ bos platte peterselie gehakt

Hoe maak ik het klaar?

  1. Leg de geschilde asperges in een stoomovenpan met gaatjes. Doe dit ook met de gewassen kriel.
  2. Doe de boter samen met de peterselie in een dichte stoomovenpan en dek af met plakfolie.
  3. Doe de eieren in een stoomovenpan met gaatjes.
  4. Leg de ham in een dichte stoomovenpan en dek af met plakfolie.
  5. Stel de asperges, kriel en ei in op Stomen 100 ° 8 minuten. De boter met de peterselie plaatsen we gelijk met het eerste product.
  6. Plaats de ham na 8 minuten erbij in de stoomoven en stoom het geheel nog 2 minuten.

Bereidingstips

  1. Wilt u het ei iets zachter gegaard, plaats het dan pas na 3 minuten.