Azteeks koffiegenot

      Geen reacties op Azteeks koffiegenot

 

Azteeks koffiegenot

Deze kaneel-cappuccino wordt gevormd door een heerlijke combinatie van cacao, melk en slagroom.
Recept printen
Recept categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 10 minuten
Porties: 1
Van wie is dit recept: Nespresso

Wat gaat er in:

  • 1 Roma (40 ml espresso van de koffie, ook lekker met Arpeggio Decaffeinato)
  • 1 el zoete (gecondenseerde melk)
  • 10 ml karamelsiroop
  • 1 tl cacao
  • 80 ml melk
  • 1 kaneel
  • busje slagroom

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • Schenk de gecondenseerde melk in het cappuccinokopje.
  • Voeg de cacao en het kaneel toe en roer goed.
  • Zet het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Roma of Arpeggio Decaffeinato koffie.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine en voeg een flinke eetlepel toe aan de koffie.
  • Top het kopje af met een mooie toef slagroom.
  • Garneer met een beetje karamel en het kaneelstokje.
  • Geniet ervan.