Azteeks koffiegenot

      Geen reacties op Azteeks koffiegenot

 

Azteeks koffiegenot

Deze kaneel-cappuccino wordt gevormd door een heerlijke combinatie van cacao, melk en slagroom.

Recept categorie Warme dranken
Bereidingstijd 10 minuten
Porties 1
Auteur Nespresso

Wat gaat er in?

  • 1 Roma 40 ml espresso van de koffie, ook lekker met Arpeggio Decaffeinato
  • 1 el zoete gecondenseerde melk
  • 10 ml karamelsiroop
  • 1 tl cacao
  • 80 ml melk
  • 1 kaneelstokje
  • busje slagroom
  • snufje kaneel

Materialen

Hoe maak ik het klaar?

  1. Schenk de gecondenseerde melk in het cappuccinokopje.
  2. Voeg de cacao en het kaneel toe en roer goed.
  3. Zet het kopje onder uw Nespresso machine en zet een espresso van de Roma of Arpeggio Decaffeinato koffie.
  4. Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer of het stoompijpje van uw Nespresso machine en voeg een flinke eetlepel toe aan de koffie.
  5. Top het kopje af met een mooie toef slagroom.
  6. Garneer met een beetje karamel en het kaneelstokje.
  7. Geniet ervan.