Babi ketjap met mie

      Geen reacties op Babi ketjap met mie
Print

Babi ketjap met mie

Categorie Gerecht met vlees, Pasta
Keuken Aziatische Keuken
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 pakje verse boemboe voor babi Ketjap (150 gram)
  • 500 gram nasi/bamivlees
  • 400 gram mienestjes
  • 3 eetlepels Oosterse roerbakolie
  • 1 zak Chinese groentemix (400 gram)
  • 1 pakje taugé (125 gram)
  • 3 eetlepels ketjap manis
  • 1 pot atjar tjampoer (350 gram)

Hoe maak ik het klaar:

  • In braadpan boemboe met 200 ml water aan de kook brengen. 
  • Vlees toevoegen, weer aan de kook brengen en onafgedekt 45 minuten zacht laten sudderen. 
  • Mienestjes volgens gebruiksaanwijzing koken. 
  • In wok olie verhitten en groentemix 5 minuten roerbakken. 
  • Taugé en ketjap toevoegen en 1 minuut roerbakken. 
  • Mie erdoor scheppen en met zout en peper op smaak brengen. 
  • Babi ketjap met mie en atjar serveren.