Babi pangang 2

      Geen reacties op Babi pangang 2

 

Babi pangang 2

Recept printen
Recept categorie: met rijst/ met vlees
Land van herkomst: China
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 300 gram rijst
  • 1 ui
  • 3 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 schaaltje varkensvlees ((ca. 300 gram))
  • 1 zak gebroken sperziebonen ((500 gram))
  • 1 pot roerbaksaus babi pangang ((500 gram))
  • zout
  • peper
  • 1 pot atjar tjampoer ((ca. 350 gram))

Hoe maak ik het klaar:

  • Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing.
  • Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten.
  • Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken.
  • Vlees uit pan scheppen.
  • In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken.
  • Vlees toevoegen.
  • Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken.
  • Saus toevoegen en goed doorwarmen.
  • Op smaak brengen met zout en peper.
  • Serveren met rijst en atjar.
  • Lekker met kroepoek.
  • Wijnadvies: Moselland Piesporter Michelsberg