Bananen Flammkuchen met chocoladesaus

      Geen reacties op Bananen Flammkuchen met chocoladesaus

 

Bananen Flammkuchen met chocoladesaus

Recept categorie Gerecht met fruit, Hartige taart, Pizza
Keuken: Duitse keuken
Extra info Vegetarisch
Porties 6
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

  • 1 rol Tante Fanny Vers Flammkuchendeeg 260 g
  • 4 bananen geschild en dun in de lengte gesneden
  • 160 g kwark
  • 80 g zure room
  • 6 el poedersuiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 10 hazelnoten grof gehakt
  • Een beetje chocoladesaus

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 220° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg direct uit de koelkast verwerken.
  2. Deeg met het meegerolde bakpapier op het bakblik uitrollen. Vouw ca. 1 cm. van het deeg naar binnen en druk het stevig aan.
  3. De kwark, zure room, poedersuiker en vanillesuiker mengen en tot aan de rand van het deeg bestrijken.
  4. Onderin de oven in ca. 10 min. voorbakken.
  5. Met de banaan en hazelnoten gelijkmatig beleggen en onderin de oven in ca. 5 min. knapperig bakken.
  6. Voor het serveren met chocoladesaus bedruipen.