Barbequeschaal pikante baars

      Reacties uitgeschakeld voor Barbequeschaal pikante baars

 

Barbequeschaal pikante baars

Hulpmiddel: Gebruik een barbecue met deksel.
Recept categorie Barbeque, Gerecht met vis
Keuken: Nederlandse keuken
Porties 4

Wat gaat er in?

  • 500 gr roodbaarsfilet
  • 3 sjalotten
  • 1 rode paprika in blokjes
  • 1 groene paparika in blokjes
  • 400 gr tomaten gehakte , uit blik
  • 1,25 dl rode wijn
  • boter
  • snuf cayennepeper
  • peper
  • zout
  • 2 tl oregano
  • 2 tl basilicum
  • 1 volle tl sambal oelek

Hoe maak ik het klaar?

  1. Fruit de sjalotten en voeg de paprika toe.
  2. Voeg de tomaten en wijn toe en kruid de saus, kruiden met cayennepeper, peper, zout, oregano en basilicum en 2 minuten laten pruttelen, de sambal er in roeren.
  3. Smeer een barbequeschaal in met olie en vul de helft van de tomatensaus er in,
  4. visfilets er in leggen en de rest van de tomatensaus er over gieten.
  5. Doe de barbequeschaal ongeveer 30 minuten op de barbecue met gesloten deksel

Tips / Opmerkingen

Dit recept is aangepast door zwarte_poedel