Barbequeschaal pikante baars

      Reacties uitgeschakeld voor Barbequeschaal pikante baars

 

Barbequeschaal pikante baars

Hulpmiddel: Gebruik een barbecue met deksel.
Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met vis
Land van herkomst: Nederland
Porties: 4
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 500 gr roodbaars
  • 3 sjalotten
  • 1 paprika ( in blokjes)
  • 1 paprika ( in blokjes)
  • 400 gr tomaten (gehakte , uit blik)
  • 1,25 dl rode wijn
  • boter
  • snuf cayennepeper
  • peper
  • zout
  • 2 tl oregano
  • 2 tl basilicum
  • 1 volle tl sambal oelek

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • Fruit de sjalotten en voeg de paprika toe.
  • Voeg de tomaten en wijn toe en kruid de saus, kruiden met cayennepeper, peper, zout, oregano en basilicum en 2 minuten laten pruttelen, de sambal er in roeren.
  • Smeer een barbequeschaal in met olie en vul de helft van de tomatensaus er in,
  • visfilets er in leggen en de rest van de tomatensaus er over gieten.
  • Doe de barbequeschaal ongeveer 30 minuten op de barbecue met gesloten deksel

Tips / Opmerking

Dit recept is aangepast door zwarte_poedel