Begrir

      Geen reacties op Begrir

Begrir

Recept categorie Pannekoeken
Keuken: Marokkaanse keuken
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 550 g fijne smida (griemeel)
  • 1000 g lauw water
  • 20 g suiker
  • 8 g instant gist
  • 2 kleine eieren
  • 1 zakje bakpoeder alsa a 7g
  • zout

Hoe maak ik het klaar?

  1. Zeef de smid met de bakpoeder meng met de suiker en de gist.
  2. Mix de eieren doe de helft van het water erbij,doe beetje bij beetje de smid en water erbij goed mixen en als laatst het zout.
  3. Neem elke keer een beetje van het beslag en mix het nog in de blender.
  4. Laat 30 min rusten en bak in een pan met anti aanbaklaag die je alleen voor begrir gebruikt.
  5. Spoel de pan elke keer na 3 pannekoeken.