Biefstuk met pepersaus

      Reacties uitgeschakeld voor Biefstuk met pepersaus

 

Biefstuk met pepersaus

Recept printen
Recept categorie: met vlees/ Rundvlees
Porties: 4
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 750 g aardappels
  • 700 g sperziebonen
  • 100 g ontbijtspek
  • 4 eetlepels zonnebloemolie

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • 2 schaaltjes biefstuk met pepersaus (à ca. 450 g)
  • Aardappels schillen, en in water met beetje zout in 20 minuten gaarkoken.
  • Sperziebonen schoonmaken (niet halveren).
  • In pan water aan de kook brengen en bonen 8 minuten koken.
  • Bonen afgieten.
  • Oven op 200 °C voorverwarmen.
  • Van bonen bundeltjes maken en met ontbijtspek omwikkelen.
  • In andere pan rest olie verhitten.
  • Stukjes biefstuk 4 minuten bakken.
  • Sperziebonen op bakplaat van oven leggen en 2-3 minuten in oven verwarmen.
  • Halverwege omdraaien.
  • Pepersaus bij biefstuk doen en 1 minuut verwarmen.
  • Aardappels met groenten en biefstuk serveren.