Biefstukjes met blauwe kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Biefstukjes met blauwe kaas

Biefstukjes met blauwe kaas

Recept categorie Barbeque, Gerecht met gevogelte, Gerecht met vlees
Keuken: Afrikaanse keuken
Porties 6
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel garam masala
  • 6 struisvogelbiefstukjes á 75 gr
  • 75 gr blauwschimmelkaas bijvoorbeeld roquefort
  • 6 toefjes veldsla

Hoe maak ik het klaar?

  1. Meng de olie met de knoflook en de garam masala en bestrijk de biefstukjes hier aan beide kanten mee.
  2. Snijd de kaas in 6 dunne plakjes.
  3. Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in ± 5 minuten rondom bruin en gaar.
  4. Keer ze halverwege.
  5. Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten.
  6. Garneer met de veldsla.