Biefstukjes met blauwe kaas

      Reacties uitgeschakeld voor Biefstukjes met blauwe kaas

Biefstukjes met blauwe kaas

Recept printen
Recept categorie: Barbeque/ met gevogelte/ met vlees
Land van herkomst: Afrika
Porties: 6
Van wie is dit recept: Astrid Veltman

Wat gaat er in:

  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • 1 theelepel garam masala
  • 6 struisvogel ( á 75 gr)
  • 75 gr blauwschimmelkaas (bijvoorbeeld roquefort)
  • 6 toefjes veldsla

Hoe maak ik het klaar:

  • Meng de olie met de knoflook en de garam masala en bestrijk de biefstukjes hier aan beide kanten mee.
  • Snijd de kaas in 6 dunne plakjes.
  • Rooster de biefstukjes op de hete barbecue in ± 5 minuten rondom bruin en gaar.
  • Keer ze halverwege.
  • Leg op elk biefstukje een plakje blauwe kaas en laat het licht smelten.
  • Garneer met de veldsla.