Bladerdeeg kerstboom met tapenade

      Geen reacties op Bladerdeeg kerstboom met tapenade

 

Bladerdeeg kerstboom met tapenade

Bron: Rutger Bakt voor Tante Fanny
Recept categorie Hartige taart, Koek
Extra info Kerst
Porties 6
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. Oven op 200° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. Hak alle ingrediënten voor de tapenade in een keukenmachine of hakmolentje van een staafmixer tot een smeuïge tapenade.
  3. Maak de bladerdeeg kerstboom zoals in de video en gebruik daarbij de tapenade als vulling. Bestrijk het deeg voor het bakken met losgeklopt ei en strooi daar de geraspte kaas over.
  4. Bak de kerstboom in 20 tot 30 min. goudbruin en laat hem daarna afkoelen op een rooster.

Recept Video