Bladerdeeghart met jam en amandelen

      Geen reacties op Bladerdeeghart met jam en amandelen

 

Bladerdeeghart met jam en amandelen

Bladerdeeghart met jam en amandelen

Recept printen Pin
Recept categorie: Taart/ Warme hapjes
Dieët / Speciale gelegenheid: Valentijnsdag/ Vegetarisch
Porties: 4 stuks
Van wie is dit recept: Tantefanny.nl

Wat gaat er in:

Voor het glazuur

  • 1/2 citroen (het sap)
  • 100 g poedersuiker

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven op 190° C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg volgens de verpakking voorbereiden.
  • Het deeg met het bakpapier uitrollen, bestrijken met de jam en bestrooien met de amandelen. Laat de randen aan de lange zijde vrij en bestrijk die met ei. Rol het deeg dan op.
  • Verdeel de rol in twee stukken en draai de strengen in elkaar en vorm het hart.
  • Bak 25-30 min. goudbruin onderin de oven.
  • Meng het citroensap en de poedersuiker en glazuur het hart.
  • Tip:

Tips / Opmerking

In plaats van glazuur te gebruiken kun je ook het hart bestrooien met poedersuiker.
Bladerdeeghart met jam en amandelen