Bleekselderijsalade met mosterddressing

      Geen reacties op Bleekselderijsalade met mosterddressing

Bleekselderijsalade met mosterddressing

Recept categorie Salades, Voorgerecht
Extra info Vegetarisch
Porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in?

  • 1 struik bleekselderij
  • 100 gram blauwaderkaas (bijvoorbeeld Danish Blue)
  • 50 gram gepelde walnoten
  • 1 appel
  • 4 eetlepels vinaigrette mosterd (fles à 500 ml)
  • 2 eetlepels kappertjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bleekselderij schoonmaken en in dunne boogjes snijden.

  2. Kaas verkruimelen. Walnoten grof hakken.

  3. Appel schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen.

  4. Appel in plakjes snijden en besprenkelen met 1 eetlepel dressing.

  5. Bleekselderij, appel, noten, kaas en dressing mengen.

  6. Salade over vier borden verdelen.

  7. Kappertjes erover strooien.

  8. Lekker met bruin stokbrood.

  9. Wijnadvies: Jean de Beauvais Chardonnay-Sauvignon