Bleekselderijsalade met mosterddressing

      Geen reacties op Bleekselderijsalade met mosterddressing
Print

Bleekselderijsalade met mosterddressing

Categorie Salades, Voorgerecht
Keyword Vegetarisch
porties 4 personen
Auteur Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 struik bleekselderij
  • 100 gram blauwaderkaas (bijvoorbeeld Danish Blue)
  • 50 gram gepelde walnoten
  • 1 appel
  • 4 eetlepels vinaigrette mosterd (fles à 500 ml)
  • 2 eetlepels kappertjes

Hoe maak ik het klaar:

  • Bleekselderij schoonmaken en in dunne boogjes snijden.
  • Kaas verkruimelen. Walnoten grof hakken.
  • Appel schillen, in vieren snijden en klokhuis verwijderen.
  • Appel in plakjes snijden en besprenkelen met 1 eetlepel dressing.
  • Bleekselderij, appel, noten, kaas en dressing mengen.
  • Salade over vier borden verdelen.
  • Kappertjes erover strooien.
  • Lekker met bruin stokbrood.
  • Wijnadvies: Jean de Beauvais Chardonnay-Sauvignon