Bloedworst met rabarber, appel, banaan en bruine rum

      Reacties uitgeschakeld voor Bloedworst met rabarber, appel, banaan en bruine rum

Bloedworst met rabarber, appel, banaan en bruine rum

Recept printen
Recept categorie: met fruit/ met vlees
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 bloedworsten
  • 200 gram rabarberconfituur (of gelei)
  • 3 appels ((geschild en in kleine stukjes gesneden))
  • 1 rode ui
  • boter
  • 2 bananen
  • ½ dl bruine rum
  • 200 gram spek
  • aardappelpuree

Hoe maak ik het klaar:

  • Snij het spek heel fijn en bak het krokant.
  • Kleur de rode ui in een pan met boter. 
  • Voeg eerst de appel en vervolgens de in plakjes gesneden banaan toe. 
  • Flambeer met de rum en doe er de rabarberconfituur bij. 
  • Laat even inkoken.
  • Verwarm de aardappelpuree en voeg het spek toe.
  • Bak de bloedworsten.