Bloemkool met kruidenkaassaus

      Geen reacties op Bloemkool met kruidenkaassaus
Print

Bloemkool met kruidenkaassaus

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 1 bloemkool in kleine roosjes
  • zout
  • dl halfvolle melk
  • allesbinder
  • 1 kuipje Paturain Verse roomkaas met kruiden à 80 g
  • 2 eetlepels bieslook geknipt

Hoe maak ik het klaar:

  • Kook de bloemkool in weinig water met zout beetgaar. 
  • Giet hem af en laat hem uitlekken.
  • Verwarm intussen de melk met de Paturain en laat de kaas smelten. 
  • Bind de saus met allesbinder. 
  • Roer er het bieslook door en schenk de saus over de bloemkool. 
  • Lekker met een balletje gehakt en gekookte aardappelen.