Bloemkool met kruidenkaassaus

      Geen reacties op Bloemkool met kruidenkaassaus

Bloemkool met kruidenkaassaus


Recept categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vlees
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 bloemkool in kleine roosjes
  • zout
  • dl halfvolle melk
  • allesbinder
  • 1 kuipje Paturain Verse roomkaas met kruiden à 80 g
  • 2 eetlepels bieslook geknipt

Hoe maak ik het klaar?

  1. Kook de bloemkool in weinig water met zout beetgaar. 

  2. Giet hem af en laat hem uitlekken.

  3. Verwarm intussen de melk met de Paturain en laat de kaas smelten. 

  4. Bind de saus met allesbinder. 

  5. Roer er het bieslook door en schenk de saus over de bloemkool. 

  6. Lekker met een balletje gehakt en gekookte aardappelen.