Bloemkoolschotel met cashewnoten

      Reacties uitgeschakeld voor Bloemkoolschotel met cashewnoten

Bloemkoolschotel met cashewnoten

Recept printen
Recept categorie: met groenten
Land van herkomst: Nederland
Dieët / Speciale gelegenheid: Vegetarisch
Porties: 4
Van wie is dit recept: Albert Heijn / Allerhande

Wat gaat er in:

  • 1 bloemkool
  • 2 groene paprika's
  • 150 g cashewnoten
  • 6 eetlepels olijfolie
  • 1 duopak krieltjes (700 g)
  • 1 zakje groentenroerbakgerecht bloemkool-gehakt (53 g)

Materialen:

Hoe maak ik het klaar:

  • Bloemkool schoonmaken en in kleine roosjes snijden.
  • Paprika schoonmaken en in blokjes snijden.
  • Cashewnoten grof hakken.
  • In koekenpan 3 eetlepels olie verhitten en krieltjes volgens gebruiksaanwijzing bakken.
  • In wok rest van olie verhitten.
  • Bloemkool en paprika al omscheppend 6 minuten bakken.
  • Roerbakmix en 400 ml water toevoegen en al roerend aan de kook brengen.
  • Geheel nog 6 minuten al omscheppend verwarmen.
  • Cashewnoten erdoor scheppen.
  • Bloemkoolroerbak met gebakken krieltjes serveren.