Boerenkoollasagne

      Reacties uitgeschakeld voor Boerenkoollasagne
Print

Boerenkoollasagne

Categorie Gerecht met vlees, Pasta
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 eetlepels boter
  • 1 schaaltje shoarmavlees (ca. 450 gram)
  • 600 gram boerenkool gesneden
  • 1 doosje mix voor tagliatelle roomsaus (70 g)
  • 500 ml melk
  • ½ pak lasagnebladen naturel (à 250 g)
  • 100 gram gemalen belegen kaas (zakje à 150 g)

Hoe maak ik het klaar:

  • Oven op 200 °C voorverwarmen. 
  • In braadpan 2 eetlepels boter verhitten en shoarmavlees in 5 minuten rondom bruinbakken. 
  • Vlees uit pan scheppen en rest van boter verhitten. 
  • Hierin boerenkool 5 minuten bakken. 
  • Boerenkool met zout en flink peper op smaak brengen. 
  • Mix voor saus bereiden met melk in plaats van water, verder volgens gebruiksaanwijzing. 
  • In schaal laagje saus scheppen, vervolgens laagje lasagnabladen, laagje boerenkool en laagje shoarmavlees. 
  • Herhalen tot alles is gebruikt en eindigen met laagje saus. 
  • Lasagne met kaas bestrooien en in oven in ca. 30 minuten gaar en bruin laten worden.