Bolognese / Lasagnasaus

      Reacties uitgeschakeld voor Bolognese / Lasagnasaus
Bolognese / Lasagnasaus

Bolognese / Lasagnasaus

Recept printen Pin
Recept categorie: Saus/ Slowcooker
Land van herkomst: Italië
Porties: 4
Van wie is dit recept: Mimskeuken.nl

Wat gaat er in:

  • 1 kg gehakt
  • 1 ui
  • 1 zakje geraspte wortel
  • 2-3 tenen knoflook
  • 3 blikjes tomaat
  • 2-3 vleesbouillon (naar smaak)
  • Verse basilicum (gescheurd)

Eventueel voor lasagna:

Hoe maak ik het klaar:

  • Doe alles in de slowcooker.
  • Verkruimel de bouillonblokjes voor je ze in de cooker doet.
  • Even goed alles mengen!
  • Slowcooker op laagste stand 6-8 uur.
  • Na de kooktijd verse basilicum erdoor mengen en eventueel afmaken naar smaak met peper en zout.
  • Bij lasagna beginnen met een laagje vleessaus, dan lasagnabladen.
  • Dit opbouwen tot de laatste laag bladen, eindigen met een laag bechamelsaus en geraspte kaas.
  • Dan nog 30 minuten in oven op 180 graden