Bombay-tandoorikipspiesen

      Reacties uitgeschakeld voor Bombay-tandoorikipspiesen

Bombay-tandoorikipspiesen

Recept categorie Barbeque, Gerecht met Kip
Keuken: Indiaase keuken
Porties 6
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 500 gr kipfilet
  • peper
  • zout
  • 2 dl volle yoghurt
  • 2 theelepels tandoorikruiden
  • 2 eetlepels fijngesneden koriander
  • 3 lente-uitjes

Hoe maak ik het klaar?

  1. Snijd de kipfilet in blokjes van 3 x 3 cm en bestrooi ze met peper en zout.
  2. Meng de yoghurt met de tandoorikruiden en de koriander en laat de kip hierin ± 5 minuten marineren.
  3. Snijd de lente-uitjes in stukjes van ± 3 cm.
  4. Rijg de kipfilet en de lente-ui om en om aan 10-12 spiesen en rooster ze op de hete barbecue in ± 10 minuten door en door gaar.