Bonbon koffie

      Geen reacties op Bonbon koffie

 

Bonbon koffie

Bonbon koffie

Dit recept is een heerlijk dessert, waarbij de cacaotonen van de Dharkan worden gecombineerd met intense chocolade en melk. Alsof er een bonbon op uw tong smelt.
Print Pin
Categorie: Warme dranken
Voorbereidingstijd: 5 minuten
porties: 1
Auteur: Nespresso

ingrediënten

  • 1 cup Dharkan 40 ml van de koffie
  • 20 ml gecondenseerde melk
  • 100 ml melk
  • 20 ml chocoladesaus
  • snufje cacao

BENODIGDHEDEN

Bereidingswijze

  • Schenk de gecondenseerde melk onderin het glas.
  • Voeg de chocoladesaus toe aan de melk in het glas.
  • Bereid het melkschuim met behulp van uw Aeroccino melkopschuimer en voeg dit toe aan het glas.
  • Wacht 2 minuten en zet ondertussen een espresso van de Dharkan (40 ml) in het kannetje.
  • Schenk de koffie langzaam in het receptenglas.
  • Garneer het melkschuim met een snufje cacao.
  • Serveer direct.

Tips / Opmerkingen

* Aeroccino