Bonenschotel met tonijn

      Reacties uitgeschakeld voor Bonenschotel met tonijn
Print

Bonenschotel met tonijn

Categorie Gerecht met groenten, Gerecht met vis
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 2 eetlepels olijfolie traditioneel
  • 2 rode uien in dunne plekjes
  • 2 teentjes knoflook gesnipperd
  • 1 rode peper ontzaad en in dunne ringetjes
  • 1 rode paprika in stukjes
  • 1 groene paprika in stukjes
  • 2 potten witte bonen in tomatensaus à 340 g
  • 2 blikken John West tonijnstukken in water à 185 g uitgelekt

Hoe maak ik het klaar:

  • Verhit de olie en fruit de ui met de knoflook, de rode peper en de paprika al omscheppend 7 minuten op een halfhoog vuur. 
  • Schep de bonen erdoor en warm alles goed door.
  • Verdeel de vis in stukjes en schep ze door de bonen.
  • Warm alles kort door. 
  • Lekker met gekookte aardappelen. 

Wijnadvies: Andes Peaks Chardonnay