Bospaddenstoelpakketjes met crunchy notenkorst

      Geen reacties op Bospaddenstoelpakketjes met crunchy notenkorst

 

Bospaddenstoelpakketjes met crunchy notenkorst

Recept categorie Hartige taart, Warme hapjes
Extra info Vegetarisch
Porties 4
Auteur Tantefanny.nl

Wat gaat er in?

Hoe maak ik het klaar?

  1. De oven op 200⁰ C boven-/onderwarmte voorverwarmen en het deeg 10 min. voor gebruik uit de koelkast halen.
  2. De olijfolie in een pan verhitten en de ui en knoflook voor 10 min. hierin bakken.
  3. De paddenstoelen met een half bouillonblokje bij het uienmengsel voegen. Het vuur hoog zetten en voor 5 min. al roerend bakken. Het vuur hooghouden en de wijn erbij schenken. Ca. 2 min. laten inkoken.
  4. De cognac erdoor roeren en de crème fraîche en dragon toevoegen.
  5. Het vuur laag draaien en nog een minuutje zachtjes laten doorkoken.
  6. De ragout op smaak brengen met zout en peper.
  7. Deeg met het meegerolde bakpapier direct op de bakplaat uitrollen. Het bladerdeeg in 6 vierkantjes snijden.
  8. Op elk vierkant een ruime hoeveelheid ragout leggen. Het vierkant dichtvouwen en de randen met een vork dichtdrukken.
  9. De pakketjes bestrooien met de kaas en noten.
  10. In het midden van de oven in ca. 20 min. krokant bakken.