Bouillon de langue de boeuf (bouillon van ossetong)

      Geen reacties op Bouillon de langue de boeuf (bouillon van ossetong)

 

Bouillon de langue de boeuf (bouillon van ossetong)

Recept categorie Gerecht met vlees, Soepen, Voorgerecht
Bereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 3 Uren
Totaal tijd 3 Uren 20 minuten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 1 rundertong
  • 1 wortel
  • 3 blaadjes foelie
  • 2 uien
  • 6 kruidnagels
  • 2 blaadjes laurier

Hoe maak ik het klaar?

Maak de groenten schoon en snij in stukken.

Leg alle ingrediënten in een soeppan en voeg 2½ l water toe.

Breng aan de kook en laat minstens 3 uur zachtjes trekken tot de tong gaar is.

Dit is zo als het puntje zacht is en het vel gemakkelijk loslaat.

Zeef de bouillon.