Bouillon de veau (kalfsbouillon)

      Geen reacties op Bouillon de veau (kalfsbouillon)

 

Print

Bouillon de veau (kalfsbouillon)

Categorie Gerecht met vlees, Soepen, Voorgerecht
Voorbereidingstijd 15 minuten
Kooktijd 5 Uren 20 minuten
Totale tijd 5 Uren 35 minuten
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 500 gram kalfsvlees
  • 2 uien
  • peterseliestengels
  • 750 gram kalfsbotten
  • 1 prei
  • 1/4 knolselderij

Hoe maak ik het klaar:

Was de groenten en snij in stukken.

    Smelt de boter en laat hierin de groenten, vlees en botten op een laag vuur 20 minuten zachtjes koken.

      Voeg 2½ l water toe.

        Breng aan de kook en laat 5 uur trekken.

          Zeef de bouillon.