Bouillon de veau (kalfsbouillon)

      Geen reacties op Bouillon de veau (kalfsbouillon)

 

Bouillon de veau (kalfsbouillon)

Recept categorie Gerecht met vlees, Soepen, Voorgerecht
Bereidingstijd 15 minuten
Bereidingstijd 5 Uren 20 minuten
Totaal tijd 5 Uren 35 minuten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

  • 500 gram kalfsvlees
  • 2 uien
  • peterseliestengels
  • 750 gram kalfsbotten
  • 1 prei
  • 1/4 knolselderij

Hoe maak ik het klaar?

Was de groenten en snij in stukken.

Smelt de boter en laat hierin de groenten, vlees en botten op een laag vuur 20 minuten zachtjes koken.

Voeg 2½ l water toe.

Breng aan de kook en laat 5 uur trekken.

Zeef de bouillon.