Bouillon de volaille (gevogeltebouillon)

      Geen reacties op Bouillon de volaille (gevogeltebouillon)

 

Print

Bouillon de volaille (gevogeltebouillon)

Categorie Gerecht met Kip, Soepen, Voorgerecht
Voorbereidingstijd 20 minuten
Kooktijd 2 Uren
Totale tijd 2 Uren 20 minuten
porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in:

2 l eenvoudige bouillon

    1 eiwit

      1 wit van een prei

        700 g kipafval

          250 g tartaar

            1 kleine wortel

              ½ soepkip

                Hoe maak ik het klaar:

                Braad de soepkip aan tot hij mooi bruin is.

                  Maak de groente klein en meng met eiwit en tartaar.

                    Doe dit in de koude bouillon.

                      Breng onder af en toe roeren aan de kook.

                        Voeg de soepkip en kipafval toe en laat zachtjes gedurende 2 uur trekken.

                          Zeef en ontvet de bouillon.

                            Breng eventueel op smaak met zout en peper.

                              Tips / Opmerkingen

                              Breng eventueel op smaak met zout en peper.