Bouillon de volaille (gevogeltebouillon)

      Geen reacties op Bouillon de volaille (gevogeltebouillon)

 

Bouillon de volaille (gevogeltebouillon)

Recept categorie Gerecht met Kip, Soepen, Voorgerecht
Bereidingstijd 20 minuten
Bereidingstijd 2 Uren
Totaal tijd 2 Uren 20 minuten
Porties 4 personen
Auteur Onbekende auteur

Wat gaat er in?

2 l eenvoudige bouillon

1 eiwit

1 wit van een prei

700 g kipafval

250 g tartaar

1 kleine wortel

½ soepkip

Hoe maak ik het klaar?

Braad de soepkip aan tot hij mooi bruin is.

Maak de groente klein en meng met eiwit en tartaar.

Doe dit in de koude bouillon.

Breng onder af en toe roeren aan de kook.

Voeg de soepkip en kipafval toe en laat zachtjes gedurende 2 uur trekken.

Zeef en ontvet de bouillon.

Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Tips / Opmerkingen

Breng eventueel op smaak met zout en peper.