Brabants roggebrood met honing en geitenkaas

      Geen reacties op Brabants roggebrood met honing en geitenkaas

 

Brabants roggebrood met honing en geitenkaas

Recept categorie Broodjes, Lunch, Ontbijt
Keuken: Recepten uit Brabant
Bereidingstijd 5 minuten
Porties 4 personen
Calorieën 128 kcal
Auteur brood.net

Wat gaat er in?

  • 4 sneetjes Brabants roggebrood licht
  • halvarine
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 30 g Hollandse geitenkaas in plakjes geschaafd
  • 12 blaadjes verse basilicum

Hoe maak ik het klaar?

  1. Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ½ eetlepel vloeibare honing.
  2. Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas en blaadjes basilicum.
  3. Leg de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.
Voedingsfeiten
Brabants roggebrood met honing en geitenkaas
Hoeveelheid per portie
Calorieën 128 Calorieën van vet 40
% Dagelijkse waarde*
Totaal vet 4.4g 7%
Verzadigd vet 1.6g 8%
Totaal koolhydraten 19.5g 7%
Voedingsvezels 1.9g 8%
Eiwit 8.6g 17%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.