Brabants roggebrood met honing en geitenkaas

      Geen reacties op Brabants roggebrood met honing en geitenkaas

 

Brabants roggebrood met honing en geitenkaas

Print
Categorie: Broodjes, Lunch, Ontbijt
Keuken: Recepten uit Brabant
Kooktijd: 5 minuten
porties: 4 personen
Calorieën: 128
Auteur: brood.net

ingrediënten

  • 4 sneetjes Brabants roggebrood licht
  • halvarine
  • 2 eetlepels vloeibare honing
  • 30 g Hollandse geitenkaas in plakjes geschaafd
  • 12 blaadjes verse basilicum

Bereidingswijze

  • Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ½ eetlepel vloeibare honing.
  • Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas en blaadjes basilicum.
  • Leg de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.

Nutrition

Calorieën: 128kcal | Carbohydrates: 19.5g | Eiwit: 8.6g | Fat: 4.4g | Verzadigd vet: 1.6g | Fiber: 1.9g