Broodpizza

      Reacties uitgeschakeld voor Broodpizza

v

Broodpizza

Print
Categorie: Brood, Pizza
Keuken: Italiaanse keuken
porties: 4 personen
Auteur: Onbekende auteur

ingrediënten

  • 2 pides of ronde Turkse broden
  • 3 vleestomaten in plakken
  • 2 bolletjes mozzarella in plakken
  • 1 blikje artisjokharten uitgelekt
  • 1 rode paprika in ringetjes
  • 12 plakken ontbijtspek
  • 75 gram rucola of veldsla
  • ½ dl olijfolie
  • 1 teentje knoflook geperst
  • zout
  • zwarte peper

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 190 C.
  • Meng de olijfolie met de knoflook.
  • Snij de pides horizontaal door.
  • Beleg elk brood met tomaat, mozzarella, artisjokharten, paprika en ontbijtspek.
  • Zet de pizza 20 minuten in de oven.
  • Leg op eleke pizza een bergje rucola of veldsla en schep er een beetje knoflook olie over.
  • Bestroi met peper en zout.