Bruschetta con pomodoro

      Reacties uitgeschakeld voor Bruschetta con pomodoro

 

Bruschetta con pomodoro

geroosterd brood met tomaat)

Recept categorie Brood
Porties 4
Auteur Astrid Veltman

Wat gaat er in?

  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 zeer fijngehakte ansjovis filets
  • peper
  • 1 bolletje mozzarella
  • 4 dunne sneetjes boerenbruin of Italiaans bruinbrood
  • 1 gehalveerd teentje knoflook
  • 2 grofgehakte rijpe tomaten

Hoe maak ik het klaar?

  1. Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  2. Meng in een kommetje de olie en de ansjovisfilets en breng op smaak met peper.
  3. Snijd van de mozzarella 4 plakjes af.
  4. Rooster het brood vlak onder de grill aan beide zijden.
  5. Wrijf de sneetjes brood in met knoflook, verdeel er het ansjovismengsel over, leg de tomaat en de plakje mozzarella erop en laat de mozzarella vlak onder de grill in ± 3 minuten smelten.