Bruschetta con pomodoro

      Reacties uitgeschakeld voor Bruschetta con pomodoro

 

Bruschetta con pomodoro

geroosterd brood met tomaat)
Print
Categorie: Brood
porties: 4
Auteur: Astrid Veltman

ingrediënten

  • 2 eetlepels olijfolie extra vierge
  • 2 zeer fijngehakte ansjovis filets
  • peper
  • 1 bolletje mozzarella
  • 4 dunne sneetjes boerenbruin of Italiaans bruinbrood
  • 1 gehalveerd teentje knoflook
  • 2 grofgehakte rijpe tomaten

Bereidingswijze

  • Verwarm de grill voor op de hoogste stand.
  • Meng in een kommetje de olie en de ansjovisfilets en breng op smaak met peper.
  • Snijd van de mozzarella 4 plakjes af.
  • Rooster het brood vlak onder de grill aan beide zijden.
  • Wrijf de sneetjes brood in met knoflook, verdeel er het ansjovismengsel over, leg de tomaat en de plakje mozzarella erop en laat de mozzarella vlak onder de grill in ± 3 minuten smelten.