Bruschetta met pastrami

      Reacties uitgeschakeld voor Bruschetta met pastrami

 

Bruschetta met pastrami

Recept printen
Recept categorie: Broodbeleg/ met vlees
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Onbekende auteur

Wat gaat er in:

  • 4 dikke sneden brood met pompoenpitten
  • 25 g zachte boter
  • 1 grote teen knoflook (gehalveerd)
  • 200 g pastrami (of pekelevlees)
  • 30 g rucola
  • 2 zoetzure augurken (in plakjes)
  • 6 zoetzure zilveruitjes (gehalveerd)
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 2 eetlepels mosterdmayonaise

Materialen:

  • grill

Hoe maak ik het klaar:

  • Verwarm de grill voor.
  • Bestrijk het brood dun met boter en grill ze in 1 - 2 minuten aan beide kanten goudbruin.
  • Direct uit de grill direct inwrijven met knoflook en op 4 borden leggen.
  • Verhit de rest van de boter in een koekenpan en verwarm de pastrami al omscheppend 2 -3 minuten.
  • Verdeel de rucola over de bruschette en leg de pastrami erop.
  • Schep de augurk, ziveruitjes en bieslook over de pastrami.
  • Schep nog wat mosterdmayonaise op een lant.

Tips / Opmerking

Wijnadvies: Cecchi Chianti