Buikspek met Aziatische marinade

      Geen reacties op Buikspek met Aziatische marinade

 

Buikspek met Aziatische marinade

Buikspek met Aziatische marinade

Recept printen Pin
Recept categorie: Barbeque/ met vlees
Land van herkomst: Azié
Porties: 4 personen
Van wie is dit recept: Miele.nl

Wat gaat er in:

  • 1 kilo buikspek
  • 2 el Hoi-sin saus
  • 2 el Tahin
  • 2 el zwarte bonen
  • 125 gram palmsuiker
  • 1 tl five spice poeder

Apparaat

  • Stoomoven

Hoe maak ik het klaar:

  • Meng alle ingrediënten voor de marinade.
  • Smeer hiermee het buikspek in.
  • Doe nu alles in een vacuümzak en vacumeer op stand 3. U kunt er ook voor kiezen om het spek lekker in te smeren met de marinade en daarna in de oven op een lage temperatuur van 68 °C (Boven- en onderwarmte) voor te garen voor 10 uur.
  • Heeft u gekozen voor het vacumeren, stel dan de functie sous-vide of stomen in op 68 °C voor 10 uur. Dit is makkelijk voor te bereiden en op de BBQ alleen af te grillen.